Meny 2017

 

Kakebunner:

Saftig sjokoladekake

Vaniljekake

Nøttekake (mandel eller hasselnøtt)

Kokoskake

Red Velvet(eller annen farge)

Gulrotkake

Sitronkake med valmuefrø

Kakefyll:

*Frukt/bærmousse (bringebær,jordbær,skogsbær,blåbær,sitron,lime,pasjonsfrukt)

*Marengssmørkrem (vanilje,sjokolade,hasselnøtt,karamell)

*Mousse(vanilje,sjokolade,karamell)

*Ostekrem (oreo,salt karamell,vanilje,div frukt/bær,lakris)

*Curd (sitron,lime,bringebær,solbær,rabarbra (sesong))

*Sjokoladekrem, mørk eller lys

*Ganache (mørk,melk,hvit sjokolade) Kan også lages med fruktpuree,som foreks bringebær.

** Alle kaker leveres som standard med en valgfri type kakebunn og to typer fyll, en krem til oppsmøring og evnt trekk.

Ønskes endringer ut over dette vil det komme som tillegg i prisen.