Det siste fra Kakeriet ->

Godt nytt år !

Da var jammen 2018 her!

 

2017 ble ett veldig innholdsrikt år for meg, med nytt lokale og overgang fra å drive Kakeriet ved siden av annen jobb til å skulle drive det på fulltid.

Det har gått over all forventning, og jeg er så takknemlig! Tusen takk til alle som har vært innom og handlet i utsalget,alle som har bestillt designkake av meg,  alle som deler innleggene mine på Facebook, alle som tar seg tid til å kommentere eller like innlegg, alle som nevner meg til en venn som trenger kake..og tusen takk til familien som har hjulpet meg å realisere drømmen , både ved å bygge opp kjøkken og resten av lokalet fra bunnen av, ved å passe barna og ved å støtte opp når jeg har syntes at dette ble litt skummelt 😉

 

Bryllupssesongen 2018 er godt over halveis booket inn, så det er allerede maaange prosjekter jeg gleder meg til å gyve løs på 🙂

 

Her er ett lite tilbakeblikk på ett lite knippe av 2017 bryllupskaker :

 

Håper alle får ett godt nytt år, med nye muligheter 🙂

 

-Anita

Semi naken-kake :)

I begynnelsen av oktober hadde jeg gleden av å få prøve meg på en halvnaken kake til bryllupet til Jeanette og Roy ♥

 

Bildene ble dessverre litt så som så, da kaketopperen lå i lokalet og jeg fikk ikke tatt bilde med den på før kaken var satt trygt i kjøleskapet 😉

 

Designet etter samarbeid med brudeparet, hvor fargen fra fiken skulle være fremtredende:)

Inni er det sjokoladekake med bringebærmousse og oreokrem, og den er smurt opp lett med hvit sjokoladekrem.

Blomstene er som vanlig håndlaget , jeg bruker aldri friske blomster på kaker 😉

Fiken, bjørnebær og blåbær er ekte frukt .

 

Det var veldig gøy å prøve seg på en annerledes kake, og jeg synes selv at resultatet ble veldig bra !

 

Tusen takk for oppdraget og tilliten, -ingenting er så deilig for en kakedesigner som en brud med tårer i øynene når hun ser kaken ♥

 

-Anita

Siri Emilie og Tobias <3

Da var høsten her, og jeg har vært på en liten ferie!

Sitter nå og fryser og forsøker å komme ajour med alle mail og meldinger som har tikket inn forrige uke..;)

 

Jeg ligger jo fortsatt langt bak med bilder av kakene jeg har laget, og er igrunnen veldig takknemlig for det;) Det betyr jo bare at jeg har masse å gjøre hele tiden 😀

 

Uansett, her kommer det en bryllupskake jeg fikk lage til herlige Siri Emilie og Tobias i starten av september.

En rustikk kake i 4 etasjer med sjokoladekake med oreokrem og bringebærmousse, smurt opp med marengssmørkrem. ♥

Kaketopperen kom bruden selv med, og den passet så fint inn med det enkle og rustikke designet på kaken !

 

Spiselige blonder og sjokoladekrem som avslutning på hver etasje, i samme stil som de brukte som bordpynt 🙂

 

Bildet ble dessverre litt dårlig da jeg fikk litt lite tid til akkurat det, og lyset var ikke helt enig med meg…og jeg er dessverre ikke så god på å ta sånne bilder og pleier å hente inn forsterkninger 😉

 

Tusen takk for oppdraget og gratulere så masse nok en gang <3

 

-Anita

Biler :)

Nå er det lite oppdateringer her, og jeg vil etterhvert fase ut «blogg-delen» av hjemmesiden helt. De fleste bilder av kakene jeg lager kommer til å legges i galleriene, men om dere ønsker å lese mer om hver enkelt kake så kommer jeg til å legge det ut på Facebook og Instagram 🙂 Følg meg gjerne der!

 

I slutten av august ble Kasper 6 år, og jeg fikk lov til å prøve meg på en bil-kake 😉

 


Gratulere så masse med vel overstått, og tusen takk for morsomt oppdrag <3

 

-Anita