Det siste fra Kakeriet ->

Unn deg litt tid og ett kurs før julestria :)

Jeg har klart å klemme inn en kveld med kurs og hygge rett før julestria starter, og håper jeg får med meg noen koselige deltagere <3

Kurset passer for alle:)

 

Bindende påmelding sendes til anita@kakeriet.no. 

 

Forhåndsbetales via vipps eller faktura.

 

Gleder meg til å møte andre med interesse for kakedekor!

Kakeklem fra Anita

Related Images:

En hektisk bryllupssesong er over <3

Det har vært en fantastisk sommer, varmt i været og bånn gass på jobb 🙂

Jeg har hatt gleden av å lage kaken til veldig mange brudepar, og nå er flere helger i 2019 i ferd med å fylles opp ! Fantastisk at så mange setter pris på den tiden og kjærligheten jeg legger i det jeg lager<3

 

Her er ett lite utvalg av kaker som forlot Kakeriet.no denne sesongen:

 

Hortensia og liljekonvaller,striper av gull og perle på hvitt trekk. Double barrel i begge etasjer.

Halvnaken bryllupskake med håndlagede blomster/blader. Kaketoppen er også laget av Kakeriet.no.

 

Alt fra halvnakne kaker i 2 etasjer til store 5 og 7 etasjes kaker med trekk har blitt levert fra meg denne sesongen, og det har vært en opplevelse <3

Nå gjør jeg meg klar for konfirmasjonskaker og dåpskaker, og kanskje jeg får til å åpne utsalget en gang i mellom også 🙂

 

Prøvesmakinger blir det også, og jeg blir stadig spurt om jeg kan holde kurs..så det vurderes sterkt 🙂

 

Ha en fortsatt super sensommer <3

 

Anita

 

 

Innimellom lager jeg litt annet til kakebord også 🙂

 

Her fikk jeg lage kjeks og makroner til barnedåp, og synes det er veldig koselig med sånt innimellom de større kakebestillingene innimellom <3

Passer fint til dåp,babyshowers,eller hvorfor ikke til bryllup også? Ett kakebord med matchende tema ser lekkert ut !


Nå gleder jeg meg veldig til bryllupssesongen som snart er igang..og våren..våren…gleder meg til varmere dager og smeltende snø;)

 

 

Ha en super torsdag !

 

-Anita

Cornelia Sofie <3

I januar ble lille Cornelia Sofie døpt, og jeg var så heldig at jeg fikk lage kaken til den store dagen <3

Og i en hesteinteressert familie ble hestene ett naturlig valg 😉


Inni er det red velvet med sjokoladekrem og bringebærmousse. Trukket med sukkerpasta .

 

Gratulere så masse til hele familien <3

 

Tusen takk for oppdraget, jeg koste meg med å lage kaken <3

 

Anita

 

 

 

Yvonne & Sebastian

Årets første bryllupskake laget jeg til forrige helg, og litt ekstra spennende ble det da det snødde «kjerringer» både fredag og lørdag..har dere tenkt over hvor humpete det blir etter traktorer og busser med kjetting..? 😉

Så jeg kjørte forsiktig forsiktig mot Tufte gård på Nykirke, og kom endelig frem til lavvoen.. og heldigvis hadde kaken beholdt sine 3 etasjer og ikke blitt komprimert ned til 1 1/2 😉

 

Yvonne og Sebastian var hos meg på prøvesmaking og der fant vi frem til designet og smakene 🙂

 

Valget falt på sjokoladekake med salt karamellostekrem og oreokrem. 

De ønsket ett rustikt uttrykk, og kaken er smurt opp med marengssmørkrem på øverste og nederste, mens den midterste er vanlig smørkrem. 

Den midterste skulle jeg nemlig male på, og fuglene er tatt fra invitasjonen ♥

Blomstene er laget for å ligne dem bruden skulle ha i buketten:)

 

 

 

Så gøy når jeg kan prøve meg på litt andre teknikker enn jeg vanligvis bruker ! 🙂

 

Og resultatet ble knallbra, om jeg kan si det selv..;)

 

Det nydelige fatet hadde brudeparet selv skaffet, kaketopperen er spesialbestillt og laget av min samboer:)

 

 

Gratulere så masse med vel overstått til det herlige paret, og tusen takk for at jeg fikk dette morsomme oppdraget ♥

 

-Anita