Godt nytt år !

Da var jammen 2018 her!

 

2017 ble ett veldig innholdsrikt år for meg, med nytt lokale og overgang fra å drive Kakeriet ved siden av annen jobb til å skulle drive det på fulltid.

Det har gått over all forventning, og jeg er så takknemlig! Tusen takk til alle som har vært innom og handlet i utsalget,alle som har bestillt designkake av meg,  alle som deler innleggene mine på Facebook, alle som tar seg tid til å kommentere eller like innlegg, alle som nevner meg til en venn som trenger kake..og tusen takk til familien som har hjulpet meg å realisere drømmen , både ved å bygge opp kjøkken og resten av lokalet fra bunnen av, ved å passe barna og ved å støtte opp når jeg har syntes at dette ble litt skummelt 😉

 

Bryllupssesongen 2018 er godt over halveis booket inn, så det er allerede maaange prosjekter jeg gleder meg til å gyve løs på 🙂

 

Her er ett lite tilbakeblikk på ett lite knippe av 2017 bryllupskaker :

 

Håper alle får ett godt nytt år, med nye muligheter 🙂

 

-Anita

Følg Kakeriet.no i sosiale media og del gjerne:)
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.