Bryllupskake med hortensia og rosè-gull <3

Forrige helg hadde jeg gleden av å levere bryllupskake og makroner til Mariam og Atle sin feiring av kjærligheten ♥

Dette herlige paret var på prøvesmaking hos meg ifjor sommer, og der fikk jeg vite litt om ønskene for kaken. Den skulle være delikat og elegant, med hortensia temafarger hvitt, grønt og rosègull.

Jeg fikk inspirasjon fra bukett og invitasjonen, som hadde tre striper i rosègull, og kaketopperen sendte brudeparet meg .

 

Bryllupet ble holdt på flotte Voksenåsen hotell, og FOR en utsikt! Jeg hadde hjertet litt i halsen der jeg krabbekjørte oppover bakkene forbi Holmenkollen..men heldigvis kom alt helskinnet frem 🙂

Kaken består av sjokoladekake med oreokrem og bringebærmousse, smurt opp med marengssmørkrem og trukket med marsipan:)

 

 

Rosègullfargen har jeg blandet meg frem til selv 🙂

 

 

Bildene er tatt av Fotograf Linda Gabrielli , http://lindagabrielli.no 

 

Alt er som vanlig spiselig, bortsett fra kaketopperen og blomstertrådene ♥

 

Gratulere så masse som herr og fru, og tusen takk for oppdraget !

 

Det var en glede å lage kaken deres ♥

 

-Anita

 

SaveSave

Legg igjen en kommentar